Lecsó
Elkészítési idő: 30 perc


Mennyiség: 4 személy részére
Hozzávalók:
Hozzávalók:
3 db vöröshagyma
10 db paprika
5 db paradicsom
5 db tojás
só
bors
pirospaprika
olaj
Lecsó recept elkészítése:
A paradicsomot, és paprikát mossuk meg, majd daraboljuk fel. A hagymákat pedig vágjuk apróra.Öntsünk egy kevés olajat a lábasba, és miután felhevült az olaj, dinszteljük a hagymát amíg az üveges nem lesz. Utána ízesítsük pirospaprikával, majd ízlés szerint sóval és borssal is.
Rakjuk bele előbb a paprikát, majd pár perccel később adjuk hozzá a paradicsomot is. Pároljuk puhára, fedő alatt.
A párolás során adjunk hozzá egy kis vizet, ha a leve elfőtt.
A tojásokat üssük bele egy tányérba, és verjük fel. Majd keverjük ezt a megpárolt zöldségekhez.